Stalen ramen & deuren


Stalen Ramen En Deuren 1

Retro ramen en deuren, een meerwaarde van uw interieur en exterieur

Een uniek pand krijgt nog extra charme met ramen en deuren in een stijl, die klasse en tijdloze elegantie uitstraalt. Deze uit stalen frames en glas vervaardigde binnendeuren, buitendeuren en ramen worden door Stinal op wens ontworpen, nauwkeurig opgemeten, vakkundig in eigen atelier vervaardigd en geheel in stijl geplaatst.

Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht met een ontwerp van uw architect. Gedurende het hele traject van idee tot plaatsing en nazorg hebt u steeds een en dezelfde contactpersoon.

Stalen Ramen En Deuren 2

In harmonie met vele woonstijlen

Kenmerkend voor deze retro stijl zijn de smalle stalen profielen, waarmee vele toepassingen mogelijk zijn, in alle maten en vormen deuren en ramen. In klassieke herenhuizen, hotels, restaurants, strakke moderne villa’s, landelijke woningen, woonboerderijen, galerijen, musea, maar ook voor poolhouses, oranjerieën, grote en bijzondere tuinhuizen, serres….

Stalen Ramen En Deuren 3

Niets is standaard…

Standaard deuren of ramen vind je bij ons niet; alles is maatwerk, met een keuze tussen vaste of beweegbare ramen en tussen draai- of schuifdeuren. Glaswerk bestaat altijd uit gelaagd veiligheidsglas.

Wij werken ook met GEÏSOLEERDE PROFIELEN waardoor je EINDELIJK dat authentieke STAAL ook als buitenramen en deur(en) kunt gebruiken. Zeg nee tegen STAAL”LOOK”, ga voor het echte STAAL bij STINAL.

Stalen Ramen En Deuren 4

Nabehandeling voor langdurig woonplezier

Op wens kan er een nabehandeling plaatsvinden door lakken of poedercoaten, waarvoor een breed gamma aan kleuren beschikbaar is. De meest gekozen kleur is zwart, omdat deze het beste past bij een authentieke retro stijl. Dergelijke nabehandelingen worden door ons uitbesteed. Ook voor het in goede conditie houden of repareren van retro stijl ramen, deuren, balustraden of hekwerken kunt u een beroep doen op onze deskundigheid.

Interesse? Maak hier vrijblijvend een afspraak.

 

Stinal bvba

B-3950 Bocholt

BE 0842.440.644

Tel.: +32 478 221 767

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.